Otty Mezin

Otty Mezin

Închinare

Am crescut într-o familie de oameni care Îl iubesc și Îl slujesc pe Dumnezeu. Încă de mic mergeam la biserică în fiecare duminică. La început îmi era foarte teamă de a cânta în fața oamenilor, și o făceam doar împins de la spate de părinții mei. Din anul 2006 m-am implicat în slujire la proiecție și sunet. În anul 2008, în toamnă, Domnul mi-a vorbit și mi-a aratat că sunt păcătos și că sunt pierdut fără El. Mi-am dat seama atunci că toată slujirea pe care o făceam era doar de formă, fiindcă eu nu Îl cunoșteam personal pe Dumnezeu. Am luat atunci decizia să Îl urmez pe El și să Îl primesc ca Domn și Mântuitor.

De atunci am început să simt chemarea din partea Domnului pentru a-L sluji pe el prin a conduce Biserica lui în închinare. Sunt parte a Bisericii Harvest Metanoia Brăila de la început, și am început să conduc închinarea întâi la întâlnirile tinerilor, din 2009, apoi în biserică.

Pasajul meu preferat din Biblie este Habacuc 3:17-19: “Căci, chiar dacă smochinul nu va înflori, viţa nu va da niciun rod, rodul măslinului va lipsi şi câmpiile nu vor da hrană, oile vor pieri din staule şi nu vor mai fi boi în grajduri, eu tot mă voi bucura în Domnul, mă voi bucura în Dumnezeul mântuirii mele! Domnul Dumnezeul este tăria mea; El îmi face picioarele ca ale cerbilor şi mă face să merg pe înălţimile mele.”

Pasiunea mea este să-i ajut pe oameni să vada Gloria lui Dumnezeu, și văzând această Glorie, răspunsul lor natural să fie închinarea.

otty